Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΟΑΕΔ όλη η απόφαση για τις προσλήψεις ανέργων για 12 μήνες - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr




ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr



Εκδόθηκε σήμερα η απόφαση για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά προσλήψεις ανέργων νέων για 12 μήνες σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν σε πρόσληψη προσωπικού.

Το Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 10.000 ανέργων, ηλικίας 30 – 66 ετών όπως ονομάζεται μέσω του οποίου θα επιχορηγούνται επιχειρήσεις για την πρόσληψη (με πλήρη μισθό και ασφάλιση) ανέργων, ηλικίας 30-66 ετών θα παρέχει την επιδότηση του μισθολογικού κόστους των προσλαμβανόμενων ενώ θα έχει διάρκεια ένα χρόνο ενώ η επιδότηση θα ανέρχεται στα 18 ευρώ ημερησίως και μέχρι 25 ημέρες το μήνα.

Η συνολική του δαπάνη ανέρχεται στα 54.000.000 ευρώ. Όλη η απόφαση για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ


Αρθρο 1 Αντικείμενο προγράμματος- Στόχος του προγράμματος Σκοπός του προγράμματος είναι η επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

Αρθρο 2 Πλαίσιο ένταξης - χρηματοδότηση - επιλέξιμες περιοχές 1.
Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του Θεματικού Άξονα 3,

Άξονες Προτεραιότητας 7 και 8 : «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 - 2013.

Η αναλογούσα Εθνική Συμμετοχή, καθώς και η αντίστοιχη κοινοτική συνδρομή της πράξης, θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και θα βαρύνει τον ΚΑΕ 24 9 3.Οι σχετικές εισροές των πόρων του Ε.Κ.Τ. θα αποτελέσουν έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και θα εκταμιεύονται σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Ως επιλέξιμες γεωγραφικές περιοχές ορίζονται έντεκα (11) περιφέρειες της χώρας (δηλαδή το σύνολο εκτός του Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας).

Η κατανομή του έργου σε περιφερειακό επίπεδο ορίζεται ως εξής:
   
Άξονας Προτεραιότητας 7 στις οκτώ (8) Περιφέρειες Αμιγούς Στόχου Σύγκλισης:
Κρήτη,
Ιόνια Νησιά,
Β. Αιγαίο,
Ανατολική Μακεδονία & Θράκη,
Ήπειρος,
Θεσσαλία,
Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησος,

      Άξονας Προτεραιότητας 8 στις τρεις (3) Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου: Αττική, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

ΠΗΓΗ: http://myroniailias.blogspot.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr