Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

600 προσλήψεις στη ΔΕΗ με δύο διαγωνισμούς ΑΣΕΠ – Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr





ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr 


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ για έγκριση βρίσκεται το αίτημα της ΔΕΗ για την κάλυψη 600 θέσεων τακτικού προσωπικού με δύο προκηρύξεις.
Η πρώτη προκήρυξη αφορά προσωπικό ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, ενώ η δεύτερη θα περιλαμβάνει θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία.

Οι ειδικότητες που αναμένεται να προσελκύσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους υποψηφίους είναι, μεταξύ άλλων, των Οικονομολόγων, Τεχνικών Ορυχείων, Τεχνιτών Σταθμών Υποσταθμών, Μηχανοτεχνιτών, Τεχνιτών Επίγειων και Εναέριων Δικτύων, Διοικητικού Οικονομικού, Διοικητικού Λογιστικού και Πληροφορικής.
Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν αποκλειστικά μέσω ΑΣΕΠ, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή και αξιολόγηση των αιτήσεων, την αποδοχή των ενστάσεων αλλά και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων επιλογής.
ΝΕΟ VOUCHER ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ 1.200 ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ
Με εξετάσεις και αγωνίσματα 45 σημαιοφόροι στο Λιμενικό
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ
Αιτήσεις για εξήντα οικονομολόγους στο Γενικό Λογιστήριο


Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν έως τις 21 Ιουλίου παλαιοί διοριστέοι διαγωνισμών ΑΣΕΠ, προκειμένου να καταλάβουν μία από τις 60 θέσεις στην ειδικότητα ΠΕ Δημοσιονομικών, που προκήρυξε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
1.211 συμβάσεις έργου και ορισμένου χρόνου σε δήμους, υπηρεσίες
Αιτήσεις υποβάλλουν οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα για 680 θέσεις σε δήμους και 167 σε κατασκηνώσεις. Με 131 εποχικούς θα ενισχυθεί η ΔΕΗ, το υπουργείο Πολιτισμού με 70, ενώ έκτακτο προσωπικό θα προσλάβουν πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και η Παναγία της Τήνου.
14.661 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΣ 149 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ
+ 12 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΞΤΡΑ

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ.GR

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr