Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Εργαστήριο Συμβουλευτικής Μάρκετινγκ από Marketing Consultant - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr




ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr
Το 16ο εργαστήριο που διοργανώνει η Marketing Consultant θα εστιάσει στο μάρκετινγκ υπηρεσιών προσαρμοσμένο στις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Η εταιρία Marketing Consultant με ειδίκευση στις μικρές επιχειρήσεις παρουσιάζει για 16η φορά το πρακτικό εργαστήριο (workshop) ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επιχειρηματιών Μικρών/Μεσαίων επιχειρήσεων και των Ελεύθερων Επαγγελματιών:
• Αρχές Μάρκετινγκ Μικρών Επιχειρήσεων και Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Εκπαιδευτείτε και κάντε μόνοι σας το Μάρκετινγκ της επιχείρησής σας!
Το 16ο εργαστήριο θα εστιάσει στο Μάρκετινγκ Υπηρεσιών.
Στόχος του Εργαστηρίου Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής Μάρκετινγκ είναι η εκπαίδευση στις βασικές αρχές για το μάρκετινγκ Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων και Ελεύθερων Επαγγελματιών για να βρουν νέους πελάτες και να αυξήσουν τον τζίρο τους.
Μέσα απ' αυτό το εργαστήριο Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν:
• Τι είναι το μάρκετινγκ της Μικρομεσαίας Επιχείρησης και του Ελεύθερου Επαγγελματία.
• Πως να αναγνωρίζετε και προσελκύετε τον πελάτη που σας ενδιαφέρει και μπορεί να αγοράσει από εσάς.
• Πως να τιμολογείτε σωστά τις υπηρεσίες/προϊόντα σας ώστε να είναι ανταγωνιστικά.
• Ποιες ενέργειες μάρκετινγκ είναι αποδοτικές στις Μικρές Επιχειρήσεις και πως να τις αξιολογείτε.
• Πως να βρίσκετε πόσα χρήματα πρέπει να ξοδεύετε για το μάρκετινγκ σας κάθε χρόνο χωρίς πρόβλημα.
Με τη λήξη του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν δημιουργήσει, με τη βοήθεια του Εισηγητή Συμβούλου Μάρκετινγκ, μια εξατομικευμένη ενέργεια μάρκετινγκ ανάπτυξης ή διατήρησης πελατολογίου και τζίρου την οποία μπορούν να υλοποιήσουν στην επιχείρησή τους από την επόμενη κιόλας μέρα! Θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις συμμετοχής.
Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 και ώρες 17.00-22.00. Εισηγητής θα είναι ο κ. Θέμης Σαρανταένας, Σύμβουλος Μάρκετινγκ.
Early Booking Offer: 65 ευρώ/ανά άτομο (-46% έκπτωση, αρχική τιμή 120 ευρώ) ή
Early Booking Offer + BONUS: 80 ευρώ/ανά άτομο, τιμή πακέτο μαζί με το βιβλίο του Θέμη Σαρανταένα «Το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας» - Εκδόσεις Rosili (αρχικής αξίας 19 ευρώ).

ΠΗΓΗ
: EURO 2DAY



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr