Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΑΣΕΠ: Δημιουργία μητρώου υποψηφίων για συγκεκριμένες κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενόψει δημιουργίας μητρώου υποψηφίων, σύμφωνα με το άρθρο 14Α παρ. 5 του ν. 2190/1994, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 11 παρ. 1 του ν. 4325/2015, το Α.Σ.Ε.Π. προτίθεται να εντάξει σε αυτό (το μητρώο), με ψηφιοποίηση των δικαιολογητικών τους, υποψηφίους συγκεκριμένων κατηγοριών και ειδικοτήτων, που συμμετείχαν σε προκηρύξεις προηγούμενων ετών, όπως εξειδικεύονται στους πίνακες της παρούσας Ανακοίνωσης.
Κατόπιν της ολοκλήρωσης της ένταξης στο μητρώο των εν λόγω υποψηφίων, με ψηφιοποίηση των δικαιολογητικών τους, θα δημιουργηθεί γι’ αυτούς μία προσωπική καρτέλα στην οποία θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης. Στην καρτέλα αυτή θα απεικονίζεται το σύνολο των στοιχείων και δικαιολογητικών που έχουν καταχωριστεί. Οι ανωτέρω υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την ένταξή τους αυτή και για τον τρόπο πρόσβασης στην προσωπική τους καρτέλα, μετά από την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας.
Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι που θα ενταχθούν στο μητρώο θα αποκομίσουν πολλαπλά οφέλη, καθώς, πέραν του ότι θα μπορούν να παρακολουθούν την προσωπική τους καρτέλα (επικαιροποιώντας ηλεκτρονικά τα στοιχεία και δικαιολογητικά τους) και να λαμβάνουν προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Α.Σ.Ε.Π., θα δύνανται επιπλέον να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής σε μελλοντικές διαδικασίες επιλογής μέσω Α.Σ.Ε.Π., χωρίς να απαιτείται η επανυποβολή των στοιχείων/δικαιολογητικών που έχουν ήδη καταχωριστεί στην προσωπική τους καρτέλα στο μητρώο, με αποτέλεσμα να επιταχύνονται οι διαδικασίες επιλογής.
Οι προς ένταξη υποψήφιοι ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ των ειδικοτήτων Διοικητικού-Οικονομικού, Πληροφορικής, Νοσηλευτικής και Μηχανικών, όπως εξειδικεύονται ανά προκήρυξη στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.
Όσοι από τους υποψηφίους των παραπάνω κλάδων/ειδικοτήτων δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο εν λόγω μητρώο, με ψηφιοποίηση των δικαιολογητικών τους, πρέπει να το δηλώσουν έως 28 Αυγούστου 2015αποστέλλοντας ταχυδρομικά στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:
ΑΣΕΠ
Τ.Θ. 14.308
Αθήνα Τ.Κ. 115.10
σχετική υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους.




ΠΗΓΗ: PROSON.GR



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr